WORKSHOPS

GEURKAARSEN MET DROOGBLOEMEN

We maken samen een 3-tal geurkaarsjes en decoreren deze met bloemblaadjes en droogbloemen. Een gezellige activiteit met vriendinnen/vrienden met een knabbel en een drankje. Nadien neem je de kaarsjes mee naar huis als aandenken. 

Praktisch: De workshop neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. De timing wordt samen vastgelegd. Per deelnemer betaal je 50€ alles inbegrepen (materiaal, knabbel en drankje). De workshop gaat door bij 1 van de deelnemers thuis.


FLOWERHOOP MET DROOGBLOEMEN

We maken samen een kleurrijke flowerhoop van droogbloemen naar keuze. Je kan je kleurenpalet zelf kiezen. Een gezellige activiteit met vriendinnen/vrienden met een knabbel en een drankje. En de flowerhoop neem je nadien als aandenken mee naar huis.

Deze workshop kan ook op kinderformaat (vanaf 10 jaar). Origineel om als verjaardagsfeestje te organiseren. Ik voorzie kinderchampagne en cupcakes.

Praktisch: De workshop neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. De timing wordt samen vastgelegd . Per deelnemer betaal je 50€ alles inbegrepen (materiaal, knabbel en drankje). De workshop gaat door bij 1 van de deelnemers thuis. 


WORKSHOP MET VERSE BLOEMEN

We maken samen een kleurrijk bloemstuk of boeket. We werken met verse bloemen en ik leer je tips & tricks om zelf een boeket of bloemstuk samen te stellen. We maken het gezellig met een hapje en een drankje en genieten daarbij hopelijk van een lekker zonnetje.
Praktisch: De workshop neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. De timing wordt samen vastgelegd . Per deelnemer betaal je 50€ alles inbegrepen (materiaal, knabbel en drankje). De workshop gaat door bij 1 van de deelnemers thuis.  


Vraag hieronder de workshop van uw keuze aan